Sport

2011.09.02. 14:51

Torghelle szabad és külföldön folytatná

DVTK bevásárlás: Torghelle Sándor érkezése nem túl valószínű.

DVTK bevásárlás: Torghelle Sándor érkezése nem túl valószínű.Mint arról az Észak-Magyarország elsőként beszámolt: a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata válogatott magyar csatár szerződtetését tervezi. Két futballistával is felvették a kapcsolatot az elmúlt napokban a diósgyőri vezetők, az egyikük Torghelle Sándor, aki 42-szer szerepelt hazánk válogatottjában. A 29 éves csatár a német Fortuna Düsseldorf játékosa volt, de az már biztos, hogy nem ebben a csapatban folytatja pályafutását. Torghelle Sándor jelenlegi státuszáról érdeklődtünk a csatárt képviseletét ellátó Stars & Friends Hungary Ltd menedzser irodánál, és bár a cég munkatársai nem kívántak nyilatkozni a támadó jövőjével kapcsolatban, annyit azonban elmondtak, hogy a válogatottban 11 gólt szerzett csatár jelenlegi státusza szerint szabadon igazolható, ugyanis a nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én szerződést bontott a Fortuna Düsseldorffal.

A menedzserirodával korábban együtt dolgozott játékosközvetítő – aki neve elhallgatását kérte – érdeklődésünkre elmondta, hogy tudomása van arról, hogy a Diósgyőri VTK néhány napja érdeklődött Torghelle Sándor leigazolásáról (konkrétan Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója), de azt is hozzátette mivel a játékos elsősorban külföldön képzeli el pályafutása folytatását, így a vele szerződésben álló menedzseriroda is ennek megfelelően, határon túli kluboknak juttatta el az ajánlatait. Úgy tudni, hogy Torghelle Sándor sorsa, az, hogy melyik csapatban folytatja pályafutását, egy héten belül eldől.

ÉM


Diósgyőr - Volt válogatott csatárt igazol a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!