Sport

2011.08.24. 10:06

Bocsa: Nem ment párosban

Észak-Írországban megkezdődött a bocsások idei legnagyobb eseménye, a Világkupa, amelyen részt vesz a Miskolci Akarat SE paralimpikonja, Gyurkota József is.

Észak-Írországban megkezdődött a bocsások idei legnagyobb eseménye, a Világkupa, amelyen részt vesz a Miskolci Akarat SE paralimpikonja, Gyurkota József is. A borsodi versenyző a BC4-es kategóriában előbb két társával, Béres Dezsővel és Hegedűs Lászlóval a párosok vetélkedésében volt érdekelt: a tizenkét válogatottat a szervezők három darab négyes csoportba sorsolták, a mieinket a B jelűbe. A magyar egységnek nem ment igazán a játék, mert – sorrendben – a csehektől 8-0-ra, a britektől 6-0-ra, a koreaiaktól pedig 5-1-re kaptak ki, így a csoportban az utolsó helyen zártak.

Az aranyérmet a brazilok szerezték meg, akik a döntőben Thaiföldet verték 5-3-ra. Egyéniben, a beosztás alapján, a brazil Pinto Dirceu, a koreai Sung Kyu Kim, a portugál Domingos Vieira, és az Egyesült Államok-beli Patrick Elliott lesz Gyurkota József csoportbeli riválisa.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!