Sport

2011.07.27. 11:09

Partvonal: Változó szempontok

<em>Nagy rössel kezdtem el olvasni a névsort, azt, hogy kik kaptak elismerést kedden, az MLSZ díjátadóján. Reménykedtem abban, hogy gyorsan megtalálom a diósgyőri díjazottakat... Nem leltem egyet sem... </em><strong>Molnár István jegyzete.</strong>

Nagy rössel kezdtem el olvasni a névsort, azt, hogy kik kaptak elismerést kedden, az MLSZ díjátadóján. Reménykedtem abban, hogy gyorsan megtalálom a diósgyőri díjazottakat... Nem leltem egyet sem... Molnár István jegyzete.

Úgy illik, hogy gratuláljak Szabados Györgynek, akit az előző bajnokság legjobb trénerévé választottak az NB II Keleti csoportjában, és a három futballistának is, nem ők szavaztak magukra.

Úgy emlékszem, amikor egyszer iskolai focitornán voltunk, akkor az lett a legjobb testnevelő bácsi, akinek a csapata az első helyen végzett, és abból a csapatból került ki a legjobb játékos is. Változnak az idők, és a döntnökök szempontjai is... 


Annyira vicces volt a szpíker erőlködése vasárnap este a sportcsatornán a Fradiért, mint amikor az unokaöcsém husángot vágott Varbón a közeli bozótosban. Közel húsz éve, egy kupameccsen. Mondván, hogy elcsalja a bíró a meccset, amit ugye nem lehetett tűrni. JLI jegyzete.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!