Sport

2011.07.27. 16:18

Elismerték Szécsi Márk teljesítményét

Debrecen, Telki - Szécsi Márkot választotta az MLSZ az elmúlt évad legjobb U17-es labdarúgójának.

Debrecen, Telki - Szécsi Márkot választotta az MLSZ az elmúlt évad legjobb U17-es labdarúgójának.

A héten Telkiben átadták a 2010/11-es bajnokság legjobb játékosainak, szakvezetőinek, klubvezetőinek járó díjakat, valamint a Fair Play-verseny legjobbjainak elismeréseit, mely utóbbiban a DVSC-TEVA szerezte meg a harmadik helyet. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában megtartott ünnepélyes átadón összesen 23 egyéni díjat osztottak ki, melyek közül az egyiket Szécsi Márk, a DVSC-TEVA saját nevelésű labdarúgója kapta meg. Az U17-es korosztályban az Év Utánpótlás Labdarúgójának járó elismerést kiérdemlő fiatal debreceni tehetségét klubja sem „hagyja szó nélkül”, hiszen Szécsi idén már az NB II-es kerettel készül az összecsapásokra.

Szécsi Márk meglepődött

– Nagyon örülök, hogy az én játékomat ismerték el ezzel a díjjal, ami egyébként eléggé meglepett, nem igazán számítottam rá. A gála igen jó hangulatú volt, elegáns berendezéssel, és szerencsére tekintettel voltak a messzebbről érkezőkre, így elég gyorsan pörögtek az események – fogalmazott Szécsi Márk, aki pár szóban előző bajnoki idényét is értékelte.

– Mindent megtettünk a magyar U17-es válogatottal azért, hogy kijussunk az Európa-bajnokságra, én magam öt góllal járultam hozzá a küzdelmekhez, de mégsem sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, amit nagyon sajnáltunk, ettől függetlenül úgy érzem, nem okoztunk csalódást – mondta a fiatal csatár, aki a 2011/2012-es szezontól már a kis Loki keretét erősíti.

– Nyolc éve vagyok a klubnál, és nagyon szeretem. Már az előző évad utolsó két megmérettetésén is a DVSC-DEAC csapatában küzdöttem, amit most folytatok. Azt gondolom, nehéz bajnokság vár ránk, de azért az első háromba várom a csapatot. Remélem az NB II-es gárdában tovább tudok fejlődni, és minél hamarabb felkerülhetek az NB I-es kerettagok közé – bizakodott a Loki ifjú tehetsége, akire az előttünk álló évben nem csak izgalmas NB II-es meccsek, hanem az érettségi vizsgák is várnak.

HBN–SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!