Sport

2010.07.23. 16:56

Mindent a Sampdoria fizetett a bőcsieknek

<p>Bőcs - Egy fillérjébe sem került az NB II-es Bőcs KSC labdarúgócsapatának a keddi, Sampdoria elleni edzőmeccs és az ott töltött három nap.</p>

Hihetetlen, de igaz. Felhívták a bőcsieket, hogy játszanának-e a világhírű olasz csapat, a Sampdoria ellen. A válaszra volt félórájuk. Volt hozzá kedvük!

"A Sampnak kellett egy másodosztályú csapattal egy felhozó meccs, ezek lettünk mi a Portó, és az Espanol előtt." - avatott be a titokba Tóth László, a BKSC szakmai igazgatója. "Az utazási költségünket, és az ott tartózkodás alatt felmerült kiadásainkat is állta a genovai klub, azaz semmibe nem került az olasz túránk, de gazdagabbak lettünk egy csodálatos, és kihagyhatatlan élménnyel! Fél méterre volt Cassanoék öltözője a mienktől, majd a meccs előtt Koman Vladimir bejött hozzánk. A találkozó, amelyet közel tíz kamera rögzített karneváli hangulatban zajlott. Az olasz drukkerek lakóbuszokkal, és lakókocsikkal érkeztek a helyszínre. Még most is az élmények hatása alatt vagyunk!"

Ha kíváncsi a Sampdoria - Bőcs meccs további részleteire, nézze meg videónkat

BOON-JLI


Sampdoria - Bőcs képekben!

boon | 2010.07.22 14:20
Miskolc - Nem mindennapi élményben volt része a Bőcs NB II-es labdarúgócsapatának, hiszen kedden kora este olasz sztárcsapattal, a Sampdoriával játszottak edzőmérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!