Sport

2010.07.30. 15:14

Extrém felvételek a BMX királyáról, Kun Ádámról!

<p>Ilyet még biztosan nem láttak, hiszen halszem optikával felszerelt kameránkat 3 helyre is rögzítettük a BMX Flatland bajnokának, a nyíregyházi Kun Ádámnak a biciklijén, hogy lélegzetelállító felvételeket készíthessünk! Nézze meg Ön is extrém videónkat!</p>

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kölnben rendezett BMX világversenyen a nyíregyházi fiú flatland szakágban, azon belül is a profik között szerezte meg az elsőhelyet. Az idén anyagi okokból elmaradt világbajnokság után, a minden évben Kölnben megrendezett világversenyre, a BMX Masters-re összpontosult a figyelem. Ebben a különleges és nehéz mezőnyben végzett Kun Ádám az első helyen, ezzel megszerezve a világ legjobb flatland BMX-esének járó címet és az 1500 eurós fődíjat.

Kollégánk ezért bő egy héttel a világbajnoki cím megszerzése után egyeztetve Kun Ádámmal egy elképesztő videóval lepte meg rajongóit és a látványos dolgokat kedvelő olvasóinkat. Ez egy igazán páratlan videó, így ne hagyja ki Ön sem!

-M. I.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!