Sport - Foci

2016.11.29. 20:06

Szívszorító felvételek Brazíliából: az elhunytakért és a túlélőkért imádkoznak a Chapecoense drukkerei

A kolumbiai rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint öten élték túl azt a repülőgép-szerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében.

A kolumbiai rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint öten élték túl azt a repülőgép-szerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében.

Néhány játékos nem tartott a kerettel a döntő első mérkőzésére, ők otthon maradtak. A klub edzőközpontjában összegyűltek, együtt emlékeznek társaikra. Az öltözőben kisebb emlékhelyet is felállítottak.

Forrás: nso.hu.


Amikor a Chapecoense bejutott a Copa Sudamericana fináléjába, örömünnep tört ki az öltözőben. Mára sajnos biztossá vált, hogy a csapat tagjai akkor utoljára ünnepeltek így együtt. Ezzel a videóval emlékezünk a kedd hajnali repülőgép-szerencsétlenség áldozataira.

A brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal és kilencfőnyi személyzettel a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint hétfő késő este. Összegyűjtöttünk öt korábbi hasonló tragédiát, amelyek alapjaiban rendítették meg a sporttársadalmat.

Lezuhant egy utasszállító repülőgép a kolumbiai Medellinnél, fedélzetén a Chapecoense futballcsapat tagjaival. A járaton 81 fő utazott, a rendőrség információi szerint a tragédiának öt túlélője van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!