A legszomorúbb örömvideó – Így örültek a Chapecoense labdarúgói, hogy utazhatnak a Copa Sudamericana döntőjére

Akt.:
Így örültek a Chapecoense labdarúgói, hogy utazhatnak a Copa Sudamericana döntőjére
Így örültek a Chapecoense labdarúgói, hogy utazhatnak a Copa Sudamericana döntőjére
Amikor a Chapecoense bejutott a Copa Sudamericana fináléjába, örömünnep tört ki az öltözőben. Mára sajnos biztossá vált, hogy a csapat tagjai akkor utoljára ünnepeltek így együtt. Ezzel a videóval emlékezünk a kedd hajnali repülőgép-szerencsétlenség áldozataira.

Mint ismert, a csapatra a Copa Sudamericana fináléjának első mérkőzése várt volna az Atlético Nacional ellen, de a játékosokat és a stábot szállító gép lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében.

A legfrissebb hírek szerint a 72 utas és a 9 tagú személyzet közül öten élték túl a tragédiát.

Forrás: nso.hu.


Szívszorító felvételek Brazíliából: az elhunytakért és a túlélőkért imádkoznak a Chapecoense drukkerei

A kolumbiai rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint öten élték túl azt a repülőgép-szerencsétlenséget, amely hétfő késő este történt Medellín közelében.

Lezuhant egy repülőgép, fedélzetén egy brazil futballcsapattal

Lezuhant egy utasszállító repülőgép a kolumbiai Medellinnél, fedélzetén a Chapecoense futballcsapat tagjaival. A járaton 81 fő utazott, a rendőrség információi szerint a tragédiának öt túlélője van.

Videó: Öt tragédia, amely megrázta a sportvilágot (18+)

A brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal és kilencfőnyi személyzettel a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint hétfő késő este. Összegyűjtöttünk öt korábbi hasonló tragédiát, amelyek alapjaiban rendítették meg a sporttársadalmat