Sport - Foci

2016.03.25. 16:29

Mezőkövesd vs. DVTK - Koman döntött a megyei meccsen

Mezőkövesd, Miskolc - A válogatott mérkőzése miatti bajnoki szünetben Mezőkövesden játszott felkészülési mérkőzést a DVTK.

Mezőkövesd, Miskolc - A válogatott mérkőzése miatti bajnoki szünetben Mezőkövesden játszott felkészülési mérkőzést a DVTK.


Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK

0-1 (0-0)

Mezőkövesd, 600 néző. V.: Nagy R.

Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. félidőben: Dombó – Polényi G., Szeles, Szilvási, Fótyik – Hegedűs D., Tóth B. – Sós B., Szatmári, Heffler – Frőhlich.

Mezőkövesd Zsóry FC, a 2. félidőben: Horváth T. – Nagy J., Dvorschák, Szilvási (Csirmaz), Vági – Tajthy, Tamási Zs. – Molnár G., Nicorec, Orosz M. – Rácz. Vezetőedző: Pintér Attila.

Diósgyőri VTK: Antal B. – Okuka (Eperjesi, 75.), Lipták (Kovács G., 46.), Tamás M., Nemes – Egerszegi (Csicsvári, 91.) – Nikházi (Kövér, 86.), Koman (Griffiths, 65.), Bognár (Grumic, 46.), Barczi (Ternován, 46.) – Bacsa. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Gólszerző: Koman, 11-esből (0-1) a 62. percben.

Sárga lap: Dvorschák a 62. percben.



Pintér Attila: - Nagyon jó mérkőzés volt. Mind a két csapat felszabadultan játszott, mind a két csapat győzelemre játszott. Voltak szép támadások itt is, ott is. Most a két hét szünet miatt pótolni kellett egy mérkőzést, ezért mind a két csapat komolyan vette a találkozót. A Diósgyőrben és nálunk is voltak olyan játékosok, akik a bajnokikon nem játszottak, most nekik is jutott szerep.

Egervári Sándor: - A találkozó elérte a célját, mert mind a két csapat komolyan vette. Hasonló zárt védekezésre számíthatunk az elkövetkezendő mérkőzéseinken, mint amit ma a Mezőkövesd mutatott be. Nehéz volt feltörni a védekezésüket. Az a fajta hozzáállás, ami a korábbi időszakban jellemző volt, az ma is jelen volt a pályán. Ha nem is volt annyi lehetőségünk a gólszerzésre, mint az elmúlt hetekben, nem vagyok elégedetlen, hiszen mindamellett, hogy ez egy barátságos mérkőzés, egyben közismerten presztízsmeccs is volt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!