Sport - Foci

2013.01.26. 13:34

Gól nélküli edzőmeccs

Nyíregyháza - A Szpari hazautazott az edzőtáborból, de hétfőn visszatér Tiszaújvárosba.

Nyíregyháza - A Szpari hazautazott az edzőtáborból, de hétfőn visszatér Tiszaújvárosba.Szombaton edzőmeccsel zárta a tiszaújvárosi edzőtáborozását a Nyíregyháza Spartacus második vonalbeli focicsapata. Az ellenfél az NB III-as Cigánd volt, amelyben több, egykori nyíregyházi focista, így Cséke, Baksa, Sánta, Tudja, és Módis is pályára lépett. A Szparinál sérülés miatt hiányott Nikolics, Germán, Dajka, Szilágyi, így fiatalok, Lukács, Sándor, Fabu egészítették ki a keretet, valamint a cspaattal együtt edző Demjén..

A csípős hidegben nem kellett noszogatni a játékosokat, mindkét kapu előtt akadtak elyzetek, ám végül gólt nem láthatott a két tuctaniy drukker. A meccs után a nyíregyháziak haza indultak, ám hétfőn visszatérnek egy újabb egy hetes táborozásra.

Nyíregyháza Spartacus-Cigánd 0-0.

Tiszaújváros, v.: Szabó I. (Bernáth, Szabó Z.)

Spartacus: Balogh (Ovsijenkó, Hrabina)- Patály, Ambrusz, Durovics (Benkő), Benkő (Fabu)- Demjén (Nikon), Minczér (Sándor), Bárányos, Pákolicz (Davidov), Lukács, Katona. Szakmai igazgató: Brekk János.

Cigánd: Sánta (Csáki T.), - Ludescher, Cséke (Tempfli), Deme, Grandt-Németh, Pap (Csáki R.), Baksa, Boldog (Varga), Vicickó, Tudja (Csáki P.), Módis (Ondó). Edző: Kocsis János.

Brekk János: - Jó edzőmeccs, jó edzés volt.

Kocsis János: Jó meccs, jó játék, úgy vélem mindkét csapat számára hasznos volt a találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!