Sport - Foci

2008.06.16. 17:58

Domenech szerint a hollandok már eldöntötték, hogy a románokat viszik tovább

<p>A francia válogatott szövetségi kapitánya, Raymond Domenech szerint a hollandok ki fognak kapni a románoktól az Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában, és ezzel kiejtik őket is és az olaszokat is.</p>

A franciák és az olaszok is csak döntetlenre voltak képesek a románok ellen, és mindketten súlyos vereséget szenvedtek a hollandoktól, így Marco van Bastenék kezébe került a két futball-nagyhatalom sorsa. Ha az oranje szerda este kikap Victor Piturca tanítványaitól, akkor az olaszok és a franciák mindenképpen kiesnek.

A franciáknak le kell győzniük az olaszokat, és abban kell bízniuk, hogy a románok pontot vesztenek a hollandok ellen. Ebben az esetben továbbjutnának Raymond Domenech fiai. A szövetségi kapitány azonban nem hiszi, hogy a hollandok megerőltetnék magukat a számukra tét nélküli találkozón.

"Az olaszok elleni meccsünk nem dönt a sorsunkról. A hollandok kezében van a továbbjutásunk" - vélekedett Domenech. "Szerintem a hollandok már előre eldöntötték, hogy a románokat viszik magukkal a negyeddöntőbe" - osztotta meg nézeteit a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!