Sport - Foci

2007.12.27. 16:24

Három manchesteri az év csapatában

<p>A francia L Equipe magazin csütörtökön közzétette az év "álomcsapatát"</p>

A legjobbak közé idén a legtöbb játékost az angol bajnokságból szavazták be - számszerint hetet - igaz, angol labdarúgó csak egy szerepel benne.

A klubcsapatok közül a legtöbb focistáta Manchester United adja. Az álomcsapat kapuját a Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon védi. A védelemben helyet kapott az UEFA-kupa győztes Daniel Alves, Nemanja Vidic és Patrice Evra a Manchester-ből, valamint némi meglepetésre William Gallas is, aki az Arsenalt erősíti. A középpályán az aranylabdás Kaká mellett Cesc Fabregas, Steven Gerrard és Cristiano Ronaldo léphetne pályára az álomcsapatban. A csatársort pedig Didier Drogba és Ruud van Nistelrooy alkotja.

A L Equipe 2007-es álomcsapata:
Gianluigi Buffon (Juventus) - Daniel Alves (Sevilla), Nemanja Vidic (Manchester Utd), William Gallas (Arsenal), Patrice Evra (Manchester Utd) - Kaká (Milan), Cesc Fabregas (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Manchester Utd) - Didier Drogba (Chelsea), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!