Sétáltatás, simogatás, örökbefogadás Miskolcon

Sétáltatás, simogatás, örökbefogadás Miskolcon
Miskolc – Hatodik alkalommal tartanak nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. június 6-án, szombaton, 10 és 14 óra között várják azokat, akik szeretnének megismerkedni az ott lévő állatokkal, akik szívesen sétáltatnak kutyát a nyári napsütésben.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Látogatóink ezen a szombaton a kiválasztott kedvencüknek nevet adhatnak, ajándékként pedig elkészíthetik a már elnevezett kedvenc kutya tappancs lenyomatát!

A program két hónappal ezelőtt kezdődött. Sikerét bizonyítja, hogy május végéig 237 kutya került ki telepünkről. Köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét az elhelyezésükben!

Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgálva stabil érdeklődő, támogató jelenlétükkel.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető