Részegen elkötötte az autót Hernádpetrinél, de elkapták

Akt.:
Részegen elkötötte az autót Hernádpetrinél, de elkapták
Részegen elkötötte az autót Hernádpetrinél, de elkapták
Encs, Hernádpetri – Az Encsi Járásbíróságon elkezdődött annak a fiatalkorú vádlottnak a pere, aki ellen „jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmények miatt” indult büntetőeljárás.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő, vezetői engedéllyel nem rendelkező fiatal 2016 szeptemberében, egyik éjjel egy Hernádpetri külterületén lévő vadászházhoz ment. Az ott parkoló, be nem zárt Volkswagenbe szállt be, megpróbálta beindítani és elvinni, ám próbálkozása sikertelen maradt.

Ezután egy szintén ott parkoló és nyitott állapotban hagyott Isuzuhoz ment, annak üzemanyagtank-fedelét felfeszítette, illetve hátsó szélvédőjét a helyéről kivette, majd az autóba szállva a kesztyűtartóban megtalált indítókulccsal beindította az autót.

hernadpetri2

Kirakatnak is ütközött

A fiatalkorú Hernádpetri kül- és belterületén is közlekedett a járművel, majd a település egyik boltja kirakatának ütközött, majd a kocsit később a patak partján hagyta. A kocsiban tartott készpénzből eltulajdonított 950 eurót, illetve 600 ezer forintot, valamint magával vitte a tulajdonos személyi okmányait is. Végül a rendőrségi bejelentés nyomán a hajnali órákban elfogták és előállították az autó elkötőjét. Vérében az 1 ezreléket meghaladó mennyiségű alkohol volt.

ÉM-SZB

n3169883-1024x678


Vadőrtől lopta részegen az autót a 17 éves körömi fiú
Hernádpetri, Köröm, Miskolc - A 17 éves körömi fiú apjával zenélt Hernádpetriben egy lagzin, de összevesztek, így külön utakon indultak haza, a részeg fiú gyalogosan, ezért autó után nézett. Útközben feltört két terepjárót a helyi vadászháznál, a harmadikat pedig ellopta. Rossz irányba indult haza, ...

Lagziból hazafele, kapatosan, lopott autóval balesetezett a 17 éves borsodi fiú
Hernádpetri, Köröm - Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a körömi férfit, aki egy esküvőn zenélt, majd ittasan, jogosítvány nélkül, lopott autóval indult haza, amivel balesetet szenvedett. Az Encsi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele- és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gya...