Helyi közélet

2016.01.22. 10:06

Meglepte a tulaj a balek biciklitolvajt Berzéken

Berzék, Köröm, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Berzék, Köröm, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 21-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. József 37 éves körömi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 16 óra 20 perc körüli időben egy berzéki italbolt elől kísérelt meg egy kerékpárt eltulajdonítani, azonban annak tulajdonosa tetten érte a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartott. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A sátoraljaújhelyi rendőrök további két személlyel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci- és az ózdi egyenruhások egy, illetve két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában