Putnok hírei

2012.10.12. 10:40

Témahét Putnokon a Serényiben

Putnok - „Ősz kincsei” címmel témahét indult a putnoki Serényi László Általános Iskolában.

Putnok - „Ősz kincsei” címmel témahét indult a putnoki Serényi László Általános Iskolában.A három hetet is meghaladó programsorozat változatos és érdekes időtöltést kínál tanárnak és diáknak egyaránt, minden résztvevő válogathat az érdeklődési körének megfelelő programok között. Andók György nyugalmazott pedagógus, valamint Dérer Zsolt református lelkész az iskola könyvtárában a méhészetről tart előadást.

Markovicsné Demeter Edina igazgató kérdésünkre elmondta: a diákok megismerkedhetnek a régi mesterségekkel, valamint más népek szokásaival is. A programban szerepel befőttesüveg festés, töklámpa faragás, könyvtári foglalkozás, befőzés, szőlészet, borászat valamint játékos vetélkedő is.

Hozzátette: a gyerekek nagy érdeklődéssel várták a több hetes programokat, az alsó és felső tagozatos diákok osztályfőnökeikkel és a szervezőkkel közösen egy túrán is részt vesznek majd. A témahét október 27-én ér véget, ahol összefoglalják és kiértékelik az elmúlt három hét eseményeit.

- Tamás István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!