Putnok hírei

2011.12.06. 10:42

Péczeli szavaló és újságíró verseny Putnokon

Putnok - A putnoki Péczeli József Általános és Alapfokú Művészeti Iskola szavaló és újságíró versenyt hirdetett az iskola névadójának emlékére.

Putnok - A putnoki Péczeli József Általános és Alapfokú Művészeti Iskola szavaló és újságíró versenyt hirdetett az iskola névadójának emlékére.Az 5-6. és 7-8. osztályos diákoknak egy kötelező és egy szabadon választott verset kellett előadniuk. Kötelező versek voltak: 5-6. osztály: Kosztolányi Dezső: Mostan színes tintákról álmodom. 7-8. osztűly: Tóth Árpád: Körúti hajnal. A versenyt december 2-án a Péczeli József ÁMK osztálytermeiben tartották. A szavalóverseny mellett meghirdették az ifjú újságírók pályázatát, amelyre az újságírás bármely műfajában várták az ítészek a pályamunkákat. A téma nem volt meghatározva, ezért bármiről írhattak a gyerekek, ami őket foglalkoztatja. A díjazottak értékes könyv és tárgyjutalomban részesültek.

-TI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!