Putnok hírei

2011.07.21. 14:21

Digitális táblák átadása Putnokon

Putnok - Projektzáró rendezvényt tartottak Putnokon a Serényi László Általános iskolában, ahol egy időben a Péczeli József ÁMK Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Serényi László Általános iskola informatikai infrastruktúrájának projekt zárására is sor került.

Putnok - Projektzáró rendezvényt tartottak Putnokon a Serényi László Általános iskolában, ahol egy időben a Péczeli József ÁMK Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Serényi László Általános iskola informatikai infrastruktúrájának projekt zárására is sor került.Az rendezvényt Tamás Barnabás polgármester nyitotta meg, majd Székely Ákos a projekt vezetője bemutatta a már megvalósult projektet. Sándor István a Serényi László általános iskola tanára bemutatta a digitális tábla használatát, valamint beszélt a tábla főbb tulajdonságairól. A projekt 2010.12.01.től-2011.07.31-ig, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

- TI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!