szponzorált tartalom

2021.05.31. 08:45

Alkalmazkodva a változásokhoz

A pandémia hatásai mindnkit megérintettek, a túlélésről, tapasztalatokról és terveikről kérdeztük Soós Tibort a Zenit-Autó Rent ügyvezető igazgatóját.

A covid utáni újraindulás jelei mutatkoznak, mennyiben tapasztalja ezt a vállalkozásnál?

Gazdaságilag átrendeződést érzünk a piacon, ami ránk több esetben is pozitív hatással volt. Sokak számára világossá vált, hogy a gépjárműbérlés mennyivel rugalmasabb és kifizetődőbb, mint a saját részre történő vásárlás. A rövidtávú bérlés és a transzfer szolgáltatásunkon viszont erősen érződött a kijárási tilalom és a „maradj otthon” elv. A külföld üzletemberek is elmaradtak és mi sem tudtunk menni sehova. Flottaértékesítőink segítőkészsége, szakmai tudása jelentősen segítette ügyfeleink választását. Mindig elmondjuk, mi nem egyszerű értékesítést végzünk, mi SZOLGÁLTATUNK.

Miben változott meg a szektor amelyben dolgozik, a gazdaság és egyáltalán a világ ezen idő alatt véleménye szerint?

Az autóipar jelentős változáson megy keresztül, a válságtól függetlenül is. Elektromos autók, környezetterhelési értékek csökkentése, a számítástechnika térnyerése is nagyon felgyorsítja a gépkocsik cserélődését. 5-6 évvel ezelőtti ugyanolyan márkájú autókhoz viszonyítva jóval szembeötlőbb a változás, mint korábban. Ebben segít az, hogy mi már a gépkocsik átadásakor egyeztetjük ügyfeleinkkel a következő autócsere időpontját, így folyamatosan a legbiztonságosabb, legkorszerűbb autóparkot tudjuk fenntartani. A rövidtávú bérlések esetén is fiatal, biztonságos, tiszta autókkal várjuk a hozzánk betérőket. Nekünk is fontos, hogy modellpalettánk nagyon széleskörű legyen, személygépkocsik, kisteherautók és mikrobuszok tekintetében. Minket minden nap el lehet érni 8 és 19.30 között. Használtautók értékesítésénél azért választanak bennünket, mert valós kilométerű, teljes szervíztörténettel rendelkező autókat adunk el, amik biztonságosabbá teszik a vásárlást. Honlapunkon aktuálisan elérhetők ezek a tartós bérletből visszavett autók. A legsikeresebb márkák legújabb típusait folyamatosan el lehet érni, ki lehet próbálni nálunk, s a legtöbb kategóriában automata váltós gépkocsikkal állunk bérlőink rendelkezésére.

Milyen tervei vannak erre az évre, illetve középtávon hogyan fejlődhet a cég?

Cégünk továbbra is a fejlesztések mellett van, már több elektromos személygépkocsit és újabban teljesen elektromos teherautót is adtunk át. A flottakezelést immár a 3,5 tonna feletti nagyteherautókra is kiterjesztettük, így nálunk egyedi felépítésű 12 tonnás teherautók vagy nyergesvontatók (kamionok) is megtalálhatóak. Márkafüggetlen szolgáltatóként nekünk az a fontos, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg a hozzánk érkezőnknek.

Sok ügyfél keresi meg Önöket egyedi autók bérlésével?

Igen, az elmúlt időszakban is jelentős volt az ilyen típusú megkeresés. Több olyan prémium kategóriás autót intézünk ügyfeleinknek (Ferrari, Rolls Royce, Cadillac, Tesla) kül-, és belföldön, teljes ügyintézéssel, ami ügyfeleink álmában megszületik, mi pedig ezeket valóra váltjuk. Ezért is találkozhatnak a hozzánk betérők a szalonunkban ilyen autócsodákkal.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában