Szponzorált tartalom

2020.11.24. 10:11

„Aki egyszer ide látogat, visszajöjjön”

Van ami erőt és hitet ad a folytatáshoz, a helyi közösség erősítéséhez.

– A mindennapjainkat erősen átformálták az elmúlt hónapok eseményei, át kellett értékelnünk, hogy mi a legfontosabb mind az önkormányzat életében, mind a magánéletben – mondta Kardos Endre, Litka polgármestere. – Természetesen felkészültünk a pandémiára, óvintézkedéseket hoztunk, felhívtuk és folyamatosan felhívjuk a lakosság figyelmét a veszélyekre.

Kihasználjuk a falugondnoki szolgálat adta lehetőségeket, igy azon keresztül is tájékoztatunk, ellátjuk az időseket, bizonyos szolgáltatásokat biztosítunk, tehát aktívan közreműködünk a járvány elleni védekezésben. A közvetlen családom élete, az önkormányzati munka, valamint a családi gadaság vezetése során azonban nap mint nap kell olyan kérdéseket feltenni, helyzetekkel szembesülni, olyan döntéseket hozni, amelyre korábban gondolni sem kellett...

A polgármester hozzátette: „Az élet azonban nem állt meg, a megnyert pályázataink megvalósítása folyamatos, mind a Magyar Falu Program keretében – ravatalozó, külterületi út –, mind a Via Carpatia kis pályázat keretében megvalósuló Kilátó építése a település határában illetve a közfoglalkoztatási programok is rendben zajlanak. Ezek erőt, míg a családi összetartozás hitet ad a folytatáshoz, a helyi közösség erősítéséhez. Hiszem, hogy a jövő jobb lesz, hiszem, hogy a nemzetünk összefogással, alázattal, tenni akarással és szabályok betartásával leküzdi ezt a világjárványt és megerősödve folytatjuk az életünket 2021-ben. Továbbra is várjuk és támogatjuk az előremutató kezdeményezéseket, hiszen vannak üres telkek és felújítandó ingatlanok, melyek beéítésével a település képe kiegészülhet, megújulhat, azok hasznosításával legalább időszakosan benépesülhet a falu. Továbbra is célomnak tekintem, hogy aki egyszer ide látogat, valamilyen formában visszajöjjön hosszabb, rövidebb időre.

Borítóképünkön Kardos Endre, Litka polgármestere.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában