PR cikk

2017.09.06. 10:25

Budapesti lakások, amelyről sokan álmodnak

A budapesti lakások közül a 3. és 4. kerületben lévők közül szemezgettünk, amelynek fő oka az, hogy az itt megtalálható otthonok minden igényt kielégítenek. A friss levegő, a terület ellátottsága, a csendes környék, a jó szomszédok. Ez a nyugalom szigete minden család számára. A jelenlegi kínálatot az <strong>otthonterkep.hu</strong> oldalán néztük meg.

A budapesti lakások közül a 3. és 4. kerületben lévők közül szemezgettünk, amelynek fő oka az, hogy az itt megtalálható otthonok minden igényt kielégítenek. A friss levegő, a terület ellátottsága, a csendes környék, a jó szomszédok. Ez a nyugalom szigete minden család számára. A jelenlegi kínálatot az otthonterkep.hu oldalán néztük meg.

Geometrikus hűtés-fűtés rendszerrel és napelemekkel ellátott lakás

 

A különleges otthont már 10 % foglalóval megvásárolhatjuk, amelyre természetesen a CSOK is igénybe vehető. A most épülő óbudai társasház a Testvérhegyen épül. A Testvérhegyet egyre többen szemelik ki, hiszen itt minden igényt kielégítő otthonokat találunk.

Akik nem szeretnének felújítással foglalkozni, hanem egész egyszerűen csak be szeretnének költözni, azoknak ez az ajánlat több mint tökéletes lesz. A csendes lakások 2017. 4. negyedévében vehetők át. A kertes övezetben a gyerekeknek lehetőségük lesz minden nap a kikapcsolódásra, a felnőtteknek sem kell egy betondzsungelben élniük és még a nagyszülők is jól fogják magukat itt érezni.

Az épülő otthon közelében sorra épülnek fel az otthonok, így igazán van miből válogatni. A magas színvonalú lakás 1+1 szobás és egy 6 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá. A konyha és a nappali egy légtérben helyezkedik el és egy nagyon gondosan kialakított gardrób is jár a lakáshoz. A burkolatok, a színezések, a gépészet, a szellőzőrendszer mind első osztályú anyagokból kerül kialakításra. A környezettudatos lakás beépített bútorokkal, parkolási lehetőséggel és kiváló tömegközlekedéssel várja új, boldog tulajdonosait.

Felújított és fiatalos otthont találtunk a Budapesti lakások között

A 39 négyzetméter alapterületű 1+ félszobás otthon, amelyből pillanatok alatt 2+1 szobás ingatlant varázsolhatunk. A földszinti lakás frissen festve nem sok felújítási munkálatot kíván és a mellette lévő garázs tökéletes lehetőség egy fiatal család számára. A jó állapotú, gáz-cirkó fűtéses otthon a kibővítés után tökéletes egy kisgyermekes családnak is. A lakáshoz udvari kocsibeálló tartozik, amelyet egy távirányítható kapun keresztül közelíthetünk meg.

A kocsibeálló ára már benne van az ingatlan árában, ezért külön nem kell fizetni. A beköltöző család vagy fiatal házaspár egy kerthasználattal is gazdagabb lesz, hiszen a nappaliból kilépve máris a kis kertben találjuk magunkat. A Budapesti ingatlanok közül ez kiemelkedő lehetőségeket tartogat mindenki számára.

A közelben található meg a Vörösvári úti rendelő illetve a 260-as busz végállomása. A közelben a 260 és a 118-as buszjáratok közlekednek, A 118-as busz végállomásánál közvetlenül átszállhatunk a H5-ös hévre, amely nagyon gyorsan bevisz minket akár a főbb kerületekbe is.

Újpesti lakás, csendes és parkos környezetben

A közkedvelt Nyár utcában találtunk egy 35 négyzetméteres ingatlant, amely életkezdéshez is tökéletes. A Budapesti lakások közül ezt biztosan megéri megnézni. Az 1+1 szobás kis lakás igen jó közlekedési lehetőségekkel egy panelházban található meg.

A bambusz parkettás nappali és a hangulatos hálószoba nem igényel felújítást, de a fürdőszoba valamint a konyha felújítandó. Valószínűleg ezt az ára kompenzálni fogja, hiszen már 15,1 millió forintért megvásárolható. A 3-as metró a lakástól mintegy két megállóra található, így a tömegközlekedés is tökéletes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában