PR cikk

2012.06.29. 09:25

Túl a bajnokság felén

Kedden a nyolc futamos kupasorozat ötödik közös szlovák-magyar versenyét rendezték meg Dunaszerdahely közelében a Szlovákia Ringen.

Kedden a nyolc futamos kupasorozat ötödik közös szlovák-magyar versenyét rendezték meg Dunaszerdahely közelében a Szlovákia Ringen.

A napi program a szokásosnak mondható időrend szerint történt, délelőtt szabadedzések, ebéd után időmérő edzés majd a két kategória versenyi, zárásként az ünnepélyes díjkiosztók.

A 600-as kategóriában a miskolci versenyzők közül Németh László idei legjobb idejét megfutva a rajtrács harmadik helyére kvalifikálta magát. A versenyen nagy küzdelemben egy másodperccel maradt le a dobogóról, viszont vigasztalódhatott a magyar értékelés harmadik helyével.

Pelyhe György a gyenge kezdés után erősen belehúzott a versenyen. Ötödik pozícióból rajtolva, a versenyt végig az élen motorozva sikerült megnyernie a futamot. Ezzel a győzelemmel hatalmas lépést tett az év végi értékelés sikeres befejezéséhez.

Az 1000 kategóriában Bucsi Róbert új motorral és sok műszaki problémával tarkított futamon van túl melyet az előkelő ötödik helyen sikerült befejezni.

Fenyvesi Gábor a szabadedzésen bekövetkezett kicsúszása után több órás szerelés következett, hogy újra használható legyen a motorja. Percekkel az időmérő edzés előtt elkészült és így Ő is rész vehetett a versenyen. Szoros csatában a veterán értékelés második helyén végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában