PR cikk

2010.11.29. 15:12

Miért éppen LINDAB TOPLINE cserepeslemez?

<p>A LINDAB TOPLINE cserepesemezeket 9 különböző színű TC50 bevonattal, 15 színben PE bevonattal és 4 féte matt PE színekben gyártjuk. A LINDAB TOPLINE termékekre a gyártó 15 év átrozsdásodás elleni garanciát biztosít.</p>

A LINDAB TOPLINE acél tetőfedést bármilyen tetőtípusnál lehet használni, 14 fokos hajlásszög felett. A tetőfedő lemez nyújtotta számos előny, a kiválló tulajdonságok és a hagyományos tetőcserép profilozás szinte minden pülettípushoz felhasználhatóvá teszi a terméket, új építéseknél éppen úgy, mint felújításokhoz.

A LINDAB TOPLINE cserepeslemezek súlya csekély , amely többek között azt is jelenti, hogy a tetőlemezeket, felújításkor , sok esetben közvetlenűl a régi tetőfedésre lehet fektetni.A tudatos fejlesztés garantálja a vízzáróságot, a jó működőképességet, az erős igéybevétel és hosszú élettartam mellet.A tetőlemezek a hagyományos tetőcserép profiljához hasonlóan alakítjuk ki, 1 méter fedési szélességgel. Az egyéni igényeknek megfelelő hosszban méretre gyártjuk.

A LINDAB TOPLINE cserepesemezeket 9 különböző színű TC50 bevonattal, 15 színben PE bevonattal és 4 féte matt PE színekben gyártjuk. A LINDAB TOPLINE termékekre a gyártó 15 év átrozsdásodás elleni garanciát biztosít..

Miért éppen LINDAB TOPLINE ereszcsatorna?

A LINDAB hosszú ideje Skandinávia legnagyobb ereszcsatorna gyártó cége. A széleskörű tapasztalat , az ügyfelek új igényei és a szakemberek magas színvonalú tudása képezi a kiindulási alapot az újabb és még jobb termékek kifejlesztéséhez.

A LINDAB RAINLINE ereszcsatorna rendszer bármilyen éghajlati körülmények között is könnyen szerelhető tetővíz elvezető rendszer , ami azt is jelenti , hogy tartós, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló, nagymértékű hó és jégteher elviselő rendszer. A színes műanyag bevonat kiegészíti a a korrózió elleni védelmet, kellemes külső képet kölcsönöz.

A LINDAB RAINLINE termékcsaládunk - ereszcsatornák , lefolyók és kiegészítők - széles termékválaszékát kínálja, változatos színekben és méretekben.
A LINDAB RAINLINE termékekre a gyártó 30 év átrozsdásodás elleni garanciát biztosít.

LINDAB RAINLINE "esőben az első "

Az Ön LINDAB márkakereskedője az UNILIFT 2000 KFT.

Honlap:www.unilift2000.hu
Cím: 3508 Miskolc, Futó u 70
Telefon: +36-46/303-000, +36-46/432-511


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában