Ózd hírei

2012.07.18. 16:26

Rekordnevezés Sátára!

Sáta - Százharminc páros adta le a nevezését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ralisprint Bajnokság ötödik futamára.

Sáta - Százharminc páros adta le a nevezését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Ralisprint Bajnokság ötödik futamára.Az előttünk álló hétvégén a sátai körgyorsasági lesz a helyszín. A 18.5 kilométeres pályát négyszer teljesíti majd a mezőny, ezután hirdetnek győztest. Szombaton az adminisztratív és a technikai átvételeket tartják meg az Ózd Hotelnél, vasárnap pedig az éles versenyt követheti figyelemmel a közönség. A pályát reggel 7 órától egészen a verseny végéig lezárják. A mezőnyben nem csak a BAZ Ralisprint párosaival, hanem az SRT bajnokság legjobbjaival is találkozhatnak a borsodi ralifanatikusok.

Szervizpark a faluban

A viadallal kapcsolatban Üveges Gábor főszervező elmondta: szerencsére minden akadály elhárult, így vélhetően rekordmezőnnyel vághatnak neki a sorozat ötödik futamának. A szervizparkot Sáta belterületén alakítják ki, így a kis településen egész vasárnap rengeteg versenyautóval találkozhatnak az érdeklődők.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!