BOON - Sport - Megye I.

2016.10.01. 13:27

„Az eredmény nem tükrözi hűen a fölényünket”

Miskolc - A 8. fordulóból előre hozott meccset játszottak péntek este a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.

Miskolc - A 8. fordulóból előre hozott meccset játszottak péntek este a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban.


[poll id="1172"]


Edelény – Bogács Thermálfürdő 2-1 (1-0)

Edelény, 400 néző. V.: Németh Z.

Edelény: Molnár M. – Hanász (Kótai), Pataki G., Nagy Cs., Homonnay, Huszti, Komjáti, Kalász (Mészáros), Marsalkó, Boros L., Boros M. (Nadanicsek). Edző: Németh Attila.

Bogács Thermálfürdő: Halmai – Stefanecz (Papp G.), Kovács G., Gál M., Pál L. (Németh), Czeglégi, Dudás, Hegedűs, Fukler, Karancsi, Hornyák. Edző: Sipeki János.

G.: Boros M., Komjáti (11-esből), ill. Fukler. Kiállítva: Kovács (72.). Jók: Pataki G., Homonnai, Marsalkó, ill. az egész csapat. Ifi: 8-0.

Szilvai Attila: – Minden igényt kielégítően, színvonalas mérkőzésen, csodálatos pályán és közönség előtt teljesen egyértelmű győzelmet arattunk. Az eredmény nem tükrözi hűen a fölényünket.

Sipeki János: – Nagyot küzdött a csapat, ezért dicséret minden játékosnak. Ahhoz, hogy vesztesen hagytuk el a pályát, a játékvezető és az első számú asszisztens hathatós közreműködésére volt szükség.


Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!