ÓAM-Ózdi KC: hozták a kötelezőt Nyírbátorban

Akt.:
ÓAM-Ózdi KC: hozták a kötelezőt Nyírbátorban
Ózd – A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 9. fordulójában Nyírbátorban vendégszerepelt az ÓAM-Ózdi KC csapata.

A pont nélkül sereghajtó Nyírbátor otthonában folytatta szereplését az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A keleti csoport 9. fordulójában a piros-kékek végig vezetve, magabiztosan nyerték meg a szabolcsi találkozót. Nagyon különbség is kialakulhatott volna, de a borsodi gárda játékosai több, kapussal szembeni ziccert is elhibáztak, ezért végül hat góllal bizonyultak jobbnak a Nyírbátornál.

vkknysrbator_oamozdikc22

Férfi NB I/B., 9. forduló

VKK Nyírbátor – ÓAM-Ózdi KC
24-30 (12-15)

Nyírbátor, 100 néző. V.: Sándor Gy., Szabó B.

VKK Nyírbátor: Egri Gy. – CSÉBI D. (6), KISS I. (5), Kovács Zs. (3), Csonka P. (4), Pál T. (1), Csuzda (1). Csere: Nagy N. (k), Nagy T. (k), Kaszás S. (-), Bod B. (2), Kovács L. (1), Lapos (-), Albecz B. (1), Siket K. (-), Tóth L. (-). Edző: Szilágyi Attila.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Szabó T. (5), Harkó K. (2), Horváth Sz. (1), Csépányi G. (2), NYESTE B. (4), LESTÁL M. (5). Csere: Tóth K. (k), KÓRÓDI K. (4), Nyitrai J. (1), FEKETE L. (6), Menyhárt M. (-), Koós D. (-), Répási N. (-). Edző: Szakál György.

Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Szilágyi Attila: – Egy NB II-es csapatot igyekszünk felgyorsítani ebben a bajnokságban úgy, hogy a sorsolásunk is nagyon nehéz. Az első győzelmünkre még várni kell, gratulálok az ózdiaknak, mert sokkal jobban kézilabdáztak, mint mi. A játékvezetés azonban kritikán aluli volt.

Szakál György: – Több kapussal szembeni ziccer kimaradt a találkozó folyamán, ezért nem lett nagyobb arányú a győzelmünk. A kötelezőnek számító két pontot biztosan szereztük meg, azt viszont sajnálom, hogy a gólarányunkon nem tudtunk még jobban javítani.

vkknysrbator_oamozdikc13