Ózd hírei

2017.12.17. 16:14

Ózdon az ovisokhoz repültek a macik

Ózd - Az Ózdi Kézilabda Club ebben az esztendőben is meghirdette a „Dobj egy Macit” elnevezésű, jótékonysági akcióját.

Ózd - Az Ózdi Kézilabda Club ebben az esztendőben is meghirdette a „Dobj egy Macit” elnevezésű, jótékonysági akcióját.

Az NB I/B-s csapat Békés elleni találkozójára szólt a felhívás, ahová a szurkolók rengeteg plüssjátékot vittek magukkal. Ezeket az első játékrész végén kellett a pályára dobni, amit az egyesület utánpótlás-játékosai összegyűjtöttek, az elmúlt napokban pedig több ózdi óvodában is szétosztották őket. A klub vezetése, valamint a csapat játékosai többnyire meglepetésszerűen kopogtak be az ovikba, ahol szeretettel fogadták őket.

Partnerek a szurkolók

– Nagyon fontos, hogy ne csupán a pályán mutatott teljesítmény alapján ítéljenek meg minket, hanem szeretnék minél gyakrabban ott lenni a város mindennapjaiban is – indokolta az akció fontosságát Losonczi László, az ÓAM-Ózdi KC csapatkapitánya. – Rendkívül örülök, hogy a szurkolóink partnerek voltak a kezdeményezésünkben, hiszen nélkülük az ajándékosztás nem valósulhatott volna meg. A korábbi években is nagy mennyiségben gyűltek össze a játékok, idén viszont minden rekordot megdöntöttünk. Néhány másodperc leforgása alatt ugyanis hét zsáknyi plüss repült a pályára.

Műsort adtak

A mérkőzés utáni napokban pontosan ennyi óvodát látogattak meg a kézilabdázók. A meglepetésből jutott a peremkerületi részekre, és a belvárosba egyaránt. Gyirásziné Tardosi Judit, a somsályi tag­óvoda vezetője hozzátette: hallották, hogy őket is meglátogatják a sportolók, ezért igyekeztek megadni a kellő rangot. A kézilabdázókat a Mikulásünnepségre hívták meg, ahol a gyerekek külön műsorral is kedveskedtek számukra.

- ÉM-ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!