Ózd hírei

2012.10.27. 15:16

Lefékezni a listavezetőt

Újabb idegenbeli mérkőzés vár az Ózdi KC férfi kézilabda csapatára.

Újabb idegenbeli mérkőzés vár az Ózdi KC férfi kézilabda csapatára.Az NB I/B-s bajnokság 6. fordulójában a piros-kékek az eddig veretlenül listavezető Balmazújváros vendégeként lépnek pályára. A Keleti csoport egyik rangadóját vasárnap 18 órától Debrecenben rendezik meg.

- Ha azt mondtuk az előző két mérkőzésünkre, hogy nagyon nehéz, akkor ez a kijelentés az előttünk álló feladatra nézve hatványozottan érvényes - vázolta a helyzetet Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - A Balmazújváros veretlenül vezeti a bajnokságot, önbizalomtól duzzadva kézilabdáznak ezekben a hetekben. Természetesen, mint minden csapat, így ők is legyőzhetőek, de ehhez rendkívül fegyelmezett és pontos játékra van szükség. Az biztos, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket, mert a csapat az őszi idényben már megmutatta, hogy bárkivel képes fölvenni a lépést. A lelkeknek nem tett jót az Egerrel és a Mezőkövesddel szemben egy góllal elveszített mérkőzés, de most már előre tekintünk. Akár még a meglepetés is benne lehet ebben a találkozóban, de ahhoz tényleg nagyon jól kell teljesíteni.  

- ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!