Ózd hírei

2012.09.28. 12:33

Tovább robogni az újonc ellen

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B-ben nagyszerűen rajtolt az Ózdi KC együttese.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B-ben nagyszerűen rajtolt az Ózdi KC együttese.A piros-kékek a múlt hét végén Lajosmizséről hozták el a két pontot, méghozzá fegyelmezett és tudatos játékkal. Az ózdiak szombaton 18 órától hazai környezetben is bemutatkoznak, méghozzá az újoncnak számító Gödöllői KC ellen.

- A múlt heti győzelmünknek akkor van igazán értéke, ha hazai körülmények között is két ponttal mutatkozunk be - vélekedett Váczi Sándor, az Ózdi KC vezetőedzője. - Úgy gondolom, a mostani csapatunknak ebben a bajnokságban senkivel szemben sincs félnivalója az ózdi sportcsarnokban. Az újonc ellen mindenképpen nyernünk kell, bár azt megjegyezném, hogy a Gödöllő csak nevében számít „kezdőnek” az NB I/B-ben. A szombati ellenfelünk ugyanis a fővárosban több jó képességű kézilabdázót igazolt, fiatal, gyors, rohanós játékot próbál átvinni a pályára. Ezt azonban mi is szeretnénk megmutatni. A felkészülési mérkőzéseken és a nyitányon tapasztalt fegyelmezett védekezést várom, az ellenfél kapuja előtt pedig a határozott, pontos befejezéseket. Remélem, hogy szombaton sokan kijönnek a mérkőzésre, a csapat pedig bebizonyítja, hogy van tartása és látszik rajta az elmúlt hónapok elvégzett munkája.

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!