Ózd hírei

2012.06.28. 14:51

Az ünnepelt ad ajándékot Ózdon

Ózd - Az ózdi Ifjúsági Parkban ismét Utcaszínházi és Zenei Napokat rendeznek.

Ózd - Az ózdi Ifjúsági Parkban ismét Utcaszínházi és Zenei Napokat rendeznek.Az előttünk álló hétvégén már tizenötödik alkalommal rendeznek Utcaszínházi – és Zenei Napokat Ózdon. Az Ifjúsági Parkban szombaton és vasárnap is délután fél háromkor kezdődik a program, és egészen késő estig tart. A szűkös anyagi lehetőségek ellenére a rendező Bárka Színpad ezúttal is igyekezett a szakma legjobbjait elcsábítani Ózdra. Tompa Zoltán főszervező érdeklődésünkre megjegyezte: sokan még mindig azt gondolják, hogy a kétnapos program kimondottan a gyerekeknek szól, pedig ez már rég nem igaz.

Mindenkinek szól

- Azért szoktunk több zenekart is meghívni, hogy az idősebb korosztály is megtalálja a kedvére valót – tette hozzá Tompa Zoltán. – A „felhozatal” ezúttal is jó lesz. Az elmúlt hónapokban rengeteg előadó felvételét hallgattam meg, mire összeállt a végleges program. A színvonalasnak ígérkező fellépések mellett a színházi produkciókat is mindenkinek a figyelmébe ajánlom. Természetesen a gólyalábasok sem maradhatnak el, ők azok, akik a nyitó napon óriási látványosságot kínálnak mindenkinek. 

A hagyományokhoz híven ismét átadják az Önzetlen Odaadó Díjat, amelyet ebben az esztendőben Dr. Eőry Ajándok adjunktus vehet át a Bárka Színpad vezetőjétől. Szombaton és vasárnap egyébként 14 színházi előadást és koncertet tekinthetnek meg az ózdiak és a városba ellátogató érdeklődők. A program ebben az évben is ingyenes, rossz időjárás esetén – bár erre kicsi az esély – az összes fellépést a Civil Házban tartják meg.

A program

Az Utcaszínházi – és Zenei Napok Programja:

Ózd, Ifjúsági Park

Június 30. (szombat):

Szárnyas Sárkányok Gólyalábasok, 14.30

Köszöntő, az Önzetlen odaadó munkáért díj átadása, 15.30

Bartha Tóni Bábszínháza, 16.00

Agyagbanda Koncert, 17.00

Kereplő Színház, 18.00

Az Innerkozmos Zenekar koncertje, 19.00

A Re-G Zenekar koncertje, 21.00

Az Anna and the Barbies Zenekar koncertje, 22.30

Július 1. (vasárnap):

Langaléta Garabonciások, 14.30

Sugalló Népzenei Együttes, 15.30

Bábakalács, 17.30

Bódi Rock Band, 18.30

Harap Zenekar, 19.30

Hollywood Rose Zenekar (Guns ’N Roses Tribute) 21.00

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!