Friss hírek

2009.10.31. 16:44

Kettõ helyett hármat fogtak

<p>Három, elfogató paranccsal keresett férfit fogtak a rendõrök szombat hajnalban Ercsiben. Egyiküket hajnalban, még ágyban fekve találták meg, a másikat egy szekrény mögül húzták elõ, míg a harmadik egy sufniban próbált meg elbújni- sikertelenül.</p>

A rendõrök szombat hajnalban két férfit kerestek, akiket különbözõ vagyon elleni bûncselekmények miatt köröztek. Egyikük még aludt, amikor a rendõrök lecsaptak rá, a másik férfi pedig - jobb híján - egy szekrény mögé rejtõzött, de nem sok sikerrel.

A rendõrség korábban arról tájékoztatott, hogy szerdán tinédzser betörõket fogtak Ercsiben. A 16 éves fiút és 15 éves társát menekülés közben sikerült elcsípniük. Az idõsebb fiú egyébként már nem ismeretlen a rendõrök elõtt. A most hajnalban elfogott férfiak a gyanú szerint - bár más-más ügyekben - társai voltak a fiatalnak. A rendõrök mindkettõjüket kihallgatták és õrizetbe vették.

A rendõrök hajnalban két másik házat is átkutattak, és az egyikben újabb körözöttre bukkantak: az egyik lakásban igazoltattak ugyanis egy férfit, akit a Jászberényi Bíróság keresett. Õ a sufniban próbált elbújni a rendõrök elõl, de neki sem volt több szerencséje.

A szombat hajnali négy házkutatásból - a három õrizetbe vett körözött mellett - további három embert állítottak elõ. A rendõrök gyanús tárgyakat találtak mind a négy lakásban, például betöréshez használható szerszámokat, feszítõvasakat és több, feltehetõen lopásból származó holmit. Ezeket a rendõrök lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!