Koronavírus

2020.03.28. 07:00

Maradj otthon – Vigyázok magamra! Vigyázok másokra!

A magyarországi koronavírus-járvány elleni védekezésben résztvevők támogatására az MGL az alábbi videóval hívja fel a figyelmet az otthonmaradás fontosságára!

Egyre többen csatlakoznak az országban az otthonmaradást hirdetők táborához. Több híresség is készített már dalt ennek népszerűsítésére, a héten pedig egy miskolci cég is csatlakozott egy saját projekttel a mozgalomhoz.

 

A videóról

A koronavírus okozta világjárvány és az e körül kialakult helyzet az MGL életére is hatással van. Látva a COVID-19 ellen frontvonalban „harcolók” erőfeszítéseit Európa-szerte, úgy gondolták, hogy saját tudásukhoz mérten kötelességük részt venni a védekezésben, a kötelező home office munkavégzésen túl is.

– Ennek módjául a #maradjotthon mozgalom támogatását választottuk. Ezen mozgalom népszerűsítésére kollégáinkkal készítettünk egy szimbolikus 3D animációt, melynek üzenete, hogy egy elem, egy ember is rengeteget számít a védekezésben. Ha egy ember is kiáll a sorból, a dominó ott nem dől tovább, így azt üzenjük mi is, hogy maradjunk otthon és vigyázzunk egymásra! – árulta el Jeney Ákos, az MGL Creative Kft. ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában