Bukás után

2023.06.11. 15:38

Márki-Zay Péter bejelentette újraindulását

Hódmezővásárhely polgármestere az izlandi Strokkur gejzír mellett pózolva a Facebook-oldalán jelentette be, hogy ismét ringbe száll.

MW

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, a város polgármestere évértékelő beszéde előtt a hódmezővásárhelyi városházán 2023. február 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

„Jövőre önkormányzati választásra is kerül sor, ahol ismét megmérettetem magam. Nemcsak önkormányzati, de európai parlamenti választásokra is sor kerül, amelyen a most megalakuló Mindenki Magyarországa Néppárttal (MMN) fogunk indulni, hogy képviseljük mindazokat, akik már nem bíznak sem a kormánypárti, sem pedig a parlamenti ellenzéki pártokban” – ezekkel a sorokkal jelentette be újraindulását pénteken a közösségi oldalán Márki-Zay Péter.

Mint ismert, egy év múlva, 2024. június 9-én rendezik Magyarországon az önkormányzati választásokat, egy napon az európai parlamenti választásokkal. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy Márki-Zay ringbe száll Hódmezővásárhely polgármesteri székéért – emlékeztet a Magyar Nemzet

A teljes cikk ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában