ÓAM-Ózdi KC: a legsimább idegenbeli siker

Akt.:
Nyolcgólos győzelem idegenben
Nyolcgólos győzelem idegenben - © Fotó: Marosréti Ervin
Törökszentmiklós, Ózd – Végig vezetve, nyolcgólos győzelemmel zárta első törökszentmiklósi vendégjátékát az ÓAM-Ózdi KC együttese. A piros-kékek a keleti csoport 21. fordulójában a Székács vendégeként gyűjtötték be a két bajnoki pontot. A borsodiaknál a lőtt gólok szépen megosztottak, de a biztos sikerhez a kapus Tóth Koppány remek teljesítményére is szükség volt.

Jegyzőkönyv

Törökszentmiklósi Székács – ÓAM-Ózdi KC 27-35 (11-18)

Törökszentmiklós, 200 néző. V.: Kékes Cs., Kékes P.

Törökszentmiklósi Székács: Récsi – Holló A. (3), Pásztor I. (1), Kovács A. (1), Szőllősi B. (-), Kóródi D. (2), ZSIGMOND G. (5). Csere: Polgár A. (k), Petrezselyem (k), Losoncz (-), TAKÁCS P. (10), Mészáros G. (2), Csanádi A. (-), Kóródi R. (3), Dúró (-), Bencsik (-). Edző: Szloska Krisztián.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – CUPKOVIC (4), DUKIC (3), Sándor R. (2), Csépányi G. (-), Fekete L. (5), BARTA D. (5). Csere: Losonczi (k), SZILÁGYI D. (6), Horváth Sz. (2), FREY T. (4), Nyeste B. (4). Scitovszky T. (-), Kóródi K. (-). Edző: Szakál György.

Szloska Krisztián: – Ennyi kihagyott szélső ziccer és gyenge kapusteljesítmény mellett nem lehettek vérmes reményeink. Részünkről értékelhetetlen a mérkőzés, hiszen az Ózd az elejétől a végéig azt csinált velünk, amit akart. Gratulálok a vendégeknek, hiszen ezen az estén ilyen különbséggel is jobbak voltak.

Szakál György: – Minden szempontból felkészültünk a Székács játékából, az elképzeléseink pedig teljes mértékben megvalósultak. Nagyon örülök ennek a győzelemnek, hiszen az elsőtől az utolsó pillanatig vezetve, jól kézilabdázva szereztük meg. Az őszi hazai vereség miatt is fűtötte a csapatot visszavágás vágya, ez is dolgozott a fiúkban a hatvan perc során.

hirdetés
hirdet�s