Friss hírek

2009.01.30. 15:35

CSEPELI KETTŐSGYILKOSSÁG - Végső nyugalomra helyezték a két áldozatot

<p>Több százan kísérték utolsó útjára a csepeli kettősgyilkosság két áldozatát pénteken kora délután a csepeli temetőben. Takács Józsefet és Papp Lászlót egymás mellett, két külön sírban helyezték végső nyugalomra.</p>

Több százan gyűltek össze pénteken kora délután a csepeli temetőben, ahol a bő három héttel ezelőtti kettősgyilkosság áldozatait helyezték végső nyugalomra. A temetésen a barátok és hozzátartozók mellett diákok és az önkormányzat képviselői is részt vettek. A búcsúztatáson annyian voltak, hogy a temető előtt rendőrök irányították a forgalmat.

Takács Józsefet, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola intézményvezetőjét, Csepel egykori alpolgármesterét, az önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetőjét és Papp Lászlót, az iskola igazgatóhelyettesét egymás mellett, két külön sírban helyezték végső nyugalomra. A két áldozatot a Csepeli Önkormányzat saját halottjának tekinti.

A csepeli iskolában január 7-én este volt lövöldözés. Aznap este az iskolából sikkasztás miatt elküldött gazdasági igazgató-helyettes és a biztonsági őr tárgyalt Takács Józseffel és Papp Lászlóval csaknem félórán keresztül. Ezután a gyanú szerint a biztonsági őr lelőtte az igazgatót és a vele lévő kollégáját, végül belelőtt saját tenyerébe is, hogy alibit igazoljon. A gazdasági igazgató-helyettes közben elvitte magával a biztonsági kamerák felvételeit tároló szervert. A gyilkosságot az egyik áldozat zsebében lévő diktafon rögzítette.
A két gyanúsított, a gazdasági igazgató-helyettes és az őr azóta már előzetes letartóztatásban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!