Hajdú-Bihar

2011.09.01. 15:05

Városi tanévnyitó Hajdúnánáson

Hajdúnánás - Augusztus 31-én délután két részletben nyitották meg a tanévet Hajdúnánáson a város 4 általános iskolájából megalakult Bocskai István Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Intézmény és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat tanulói és dolgozói számára.

Hajdúnánás - Augusztus 31-én délután két részletben nyitották meg a tanévet Hajdúnánáson a város 4 általános iskolájából megalakult Bocskai István Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Intézmény és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat tanulói és dolgozói számára.A 3 órakor kezdődő ünnepségen a felsős tanulók és szülei vettek részt, ahol Tóth Imre igazgató bemutatta az iskola vezetőit, és új dolgozóit tanévnyitó köszöntője bevezetőjeként, valamint köszöntötte a nyugdíjba vonuló dolgozókat.

5 órától az alsós tanulók számára is megnyitották az új tanévet, valamint köszöntötték és megajándékozták az első osztályosokat.

- F. A. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!