Helyi közélet

2014.10.28. 12:40

Közlemény - Fidesz: Miskolcon működik a rend

Miskolc - "<em>Ahogyan Kanadából hazaküldték a miskolci cigányokat, úgy küldik most őket haza Svájcból is, mert mindenütt megállapítják, hogy semmilyen joghátrány nem érte őket, bizonyítva, hogy Miskolcon működik a jogrend, és működik a jogállam. De nem azért kezdtünk bele a miskolci gettók felszámolásába, hogy a világ minden országában nemzetközi jogászok csillagos ötösöket adjanak alkotmányjogi teljesítményünkre</em>" - olvasható a Fidesz miskolci frakciójának közleményében.

Miskolc - "Ahogyan Kanadából hazaküldték a miskolci cigányokat, úgy küldik most őket haza Svájcból is, mert mindenütt megállapítják, hogy semmilyen joghátrány nem érte őket, bizonyítva, hogy Miskolcon működik a jogrend, és működik a jogállam. De nem azért kezdtünk bele a miskolci gettók felszámolásába, hogy a világ minden országában nemzetközi jogászok csillagos ötösöket adjanak alkotmányjogi teljesítményünkre" - olvasható a Fidesz miskolci frakciójának közleményében.

A gettófelszámolást azért kezdtük el, mert a miskolciaknak elegük lett a gettókból, elegük lett a gettó közepén megbújó bűnözőkből és kábítószer-kereskedőkből, és elegük lett a tisztességes magyar embereket folyamatosan terrorizáló nehézfiúkból. Mindezek ellen szavaztak a miskolci polgárok két héttel ezelőtt, amikor újabb 5 évre a Fidesznek adtak bizalmat.

De elegük lett a miskolciaknak azokból is, akik cigány jogvédőként üzengetnek és fenyegetőznek. Nekik mi sem felelhetünk másképp: a gettófelszámolási akcióprogramot senki kedvéért nem állítjuk le, sőt jövőre minden idők legnagyobb közbiztonsági költségvetését fogjuk megszavazni. Jövőre még több pénzt szánunk a rendőrökre, tovább bővítjük és fejlesztjük a városi rendészetet, növeljük a térfigyelő kamerák számát, és mindenkinek világossá tesszük, hogy Miskolc tényleg a miskolciaké.

Miskolc, október 28.

- A Fidesz miskolci frakciójának nevében, dr. Kiss János önkormányzati képviselő- 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában