Helyi közélet

2013.01.23. 21:21

Szeretetmorzsák az inkubátorházban

Szikszó - A Fabula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szikszó város önkormányzata, az Ezüst Gázló Nonprofit Kft., az önkormányzati konyha, könyvtár, az Általános és Szolgáltató Inkubátorház szervezésében január 25-én, pénteken együtt ünneplik a szikszóiak a Magyar Kultúra Napját.

Szikszó - A Fabula Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Szikszó város önkormányzata, az Ezüst Gázló Nonprofit Kft., az önkormányzati konyha, könyvtár, az Általános és Szolgáltató Inkubátorház szervezésében január 25-én, pénteken együtt ünneplik a szikszóiak a Magyar Kultúra Napját.Az inkubátorház nagytermében délután négy órakor kezdődik a Művészeti Iskola Szeretetmorzsák című bemutatkozó estje. A fellépők: a Művészeti Iskola növendékei, a Vadméz Kórus, az Őszirózsák Nyugdíjas Klub és Novák József színész. Kiállítás nyílik a Művészeti Iskola grafika tanszakos tanulóinak a munkáiból. A jeles eseményre a belépés díjtalan.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában