Nagyvilág

2017.05.25. 14:19

Videó: A motoros sisakkamerája vette fel, ahogy ütközött, majd „felült” az autó hátuljára

Nem is olyan rég történt egy szinte ugyanilyen baleset: a motoros belerohant a kocsiba, átrepült a csomagtartóra, ott „utazott” tovább. Azt hihetnénk, ilyet csak egyszer látunk egy életben, de nem!

Nem is olyan rég történt egy szinte ugyanilyen baleset: a motoros belerohant a kocsiba, átrepült a csomagtartóra, ott „utazott” tovább. Azt hihetnénk, ilyet csak egyszer látunk egy életben, de nem!

Most itt az újabb hasonló baleset, azzal a különbséggel, hogy most a motoros sisakkamerája rögzítette az esetet, amitől csak még ijesztőbb és érthetetlenebb lett az egész!

Forrás: automotor.hu.


Látványos balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája egy amerikai sztrádán. Egy motoros rohant bele hátulról nagy sebességgel az előtte haladó kocsiba, az ütközéstől átrepült annak a csomagtartójára és ott utazott tovább.

Van ez a Szellemlovas című képregény és a belőle készült film, melyben Nicolas Cage kísértetként motorozik, és sok minden fel is robban közben. Na, most ez az USA-ban megvalósult, bár szerencsére semmi sem repült a levegőbe, és a színészt sem látták. (Persze, hogy nem, mert láthatatlan...)

Ennél ironikusabb balesetet rajzolni sem lehetne. Az Egyesült Államokból világhódító útjára induló felvételen előbb az látszik, amint a motoros az édesanyjával beszélget, aki az indulás előtt figyelmezteti arra, amire az összes anyuka szokott: „Vigyázz az idiótákkal az úton!” Aztán elérünk a videóban 3 perc 28 másodpercig. Kettőt találhat, ki okozott balesetet...

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Hogy az alábbi felvételen látható motoros vak, vagy egyszerűen csak nagyon figyelmetlen, arra nehéz válaszolni, az azonban biztos, hogy óriási balesetet okozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!