Nagyvilág

2017.01.29. 10:09

Fotók: Különböző bőrszínnel született egy ikerpár

USA - Különböző bőrszínű szülők esetén 1:500-hoz az esély arra, hogy ikerterhesség során a csecsemők különböző színnel születnek.

USA - Különböző bőrszínű szülők esetén 1:500-hoz az esély arra, hogy ikerterhesség során a csecsemők különböző színnel születnek.Az amerikai Illionisban élő Kalani és Jarani Dean imádnivaló gyerekek, kilenc hónaposak és ikrek, mégis különböző bőrszínnel jöttek világra. Kalani a Kaukázusból származó édesanyja Whitney bőrszínét örökölte, Jarani pedig az afroamerikai édesapja, Tomas színét. Különböző bőrszínű szülők esetén 1:500-hoz az esély arra, hogy ikerterhesség során a csecsemők különböző színnel születnek.

A babák azt követően hódították meg a netet, hogy az édesanyjuk kiposztolt róluk a Facebook-oldalára egy fotót, ahova odaírta, hogy a gyerekek ikrek. Kalani világos bőrszínű és kék szemű, Jarani pedig sötétebb bőrű és barnák a szemei.


Törökország - A kisfiúra gyakran mosolyogva jegyzik meg, hogy valószínűleg ő Kupidó.

 

 

Le sem tagadhatná - mondjuk az olyan gyerekekre és szüleikre, akik ugyanúgy néznek ki. A következő híres emberek pontosan ilyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!