Nagyvilág

2015.01.15. 12:34

Videó: Rendőrautó vette üldözőbe a bevásárlókocsis gyorshajtót

Auckland City, Új-Zéland - Videóra vették, amint egy rendőrautó üldözőbe vesz a egy bevásárlókocsival száguldozó férfit. Kattintás után megnézheti az izgalmas, 29 másodperces videót.

Auckland City, Új-Zéland - Videóra vették, amint egy rendőrautó üldözőbe vesz a egy bevásárlókocsival száguldozó férfit. Kattintás után megnézheti az izgalmas, 29 másodperces videót. A tömeg biztatta a kocsiban száguldó férfit, akinek kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A videót már több, mint 4,5 millióan tekintették meg. A rendőrségi szóvivő szerint azért volt szükség intézkedésre, mert az akció nem vicces és balesetveszélyes. Egy bevásárlókocsi teljesen irányíthatatlan és fék sincs rajta. Ha ilyen mértékben felgyorsul el lejtőn, akkor könnyen veszélybe sodorhatja az autókat és a járókelőket. Szerencsére nem történt komoly baj, de a rendőrautó teljesen indokoltan fordult utána.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!