Nagyvilág

2015.01.09. 13:28

CES 2015 - Máris hamisítják az Apple okosóráját

CES 2015, Las Vegas - Még meg sem jelent az almás okosóra, a neves kiállítás egyik hátsó termében már javában értékesítik a kínai hamisítványokat.

CES 2015, Las Vegas - Még meg sem jelent az almás okosóra, a neves kiállítás egyik hátsó termében már javában értékesítik a kínai hamisítványokat. A mashable.com tudósítójának se kellett több, beruházott egy 27 dolláros példányba. Röviden összefoglalva annyit mondott a termékről, hogy nagyjából 3 másodpercig tudja elhitetni magáról, hogy Apple óra. Az okosórát a Hyperdon gyártotta és első pillantásra valóban úgy néz ki, mint az Apple Watch. A kijelzőn például csak akkor látszik valami, ha be van kapcsolva. Az ikonokat pedig ügyesen lemásolták az Apple-től.

A szinkronizálást némi időt vesz igénybe, többszöri próbálkozás után állítólag sikeresen össze lehet kötni egy iPhone-nal. Lehet vele hívni és zenét is le tud játszani. Ha valaki hív bennünket, akkor még  rezeg is. Van még benne lépésszámláló, stopper és ébresztő is. USB-n keresztül lehet feltölteni és egyszerre 180 órát bír. 27 dollárért ez azért nem rossz ajánlat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!