Nagyvilág

2012.05.31. 10:43

Felvétel az „arcevő kannibál” támadásáról

A 31 éves Rudy Eugene meztelenül rontott rá a 65 éves Ronald Poppora, majd elkezdte enni az arcát.

A 31 éves Rudy Eugene meztelenül rontott rá a 65 éves Ronald Poppora, majd elkezdte enni az arcát. Az eset a Miami Herald székház közelében történt, az épület biztonsági kamerája rögzítette a brutális támadást. A támadásról egy arra járó biciklis értesítette a hatóságokat, ám mivel az elkövető nem volt hajlandó eltávolodni az áldozattól és folytatta a férfi arcának a csonkítását, a helyszínre érkező rendőr rálőtt a kannibálra, de csupán a hatodik, halálos lövés után tudta megfékezni a férfit.

Ronald Poppo arcának 80 százalékát ette meg a kannibál, a férfi elveszette bal szemét és az orrát is leharapta a támadó. Az áldozatnak minden bizonnyal torz marad az arca, de az orvosok szerint van esélye a túlélésre. A 31 éves támadó ismerősei szerint jó kedélyű, aranyos ember volt, autókat mosott egy járműkereskedésben. Barátai elmondása szerint ugyan Rudy Eugene mostanában mélyponton volt, de nem volt agresszív.

 

Erőszakos cselekményt korábban nem követett el, csupán marihuána birtoklása miatt tartóztatták le. A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy mi váltotta ki a durva támadást. Eugene egy zenei fesztiválon volt közvetlenül az eset előtt, az autópálya mellett gyalog hazafelé tartó férfi már meztelen volt, amikor összetalálkozott a hajléktalan férfival, akit összevert, majd meztelenre vetkőztetett és megpróbálta megenni az arcát. A Ronald Poppo eleinte védekezni próbált, majd magatehetetlenné vált. A támadó negyedórán keresztül gubbasztott áldozatán, az arcát marcangolva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!