Nagyvilág

2012.03.29. 14:47

UFO zuhant Szibériára?

Jelenleg is vizsgálják, hogy egy földönkívüli életből származó tárgy darabja-e az az ezüst színű kupola-formájú tárgy, ami a napokban zuhant-e egy szibériai falura.

Jelenleg is vizsgálják, hogy egy földönkívüli életből származó tárgy darabja-e az az ezüst színű kupola-formájú tárgy, ami a napokban zuhant-e egy szibériai falura.Pontosabban a falu melletti erdős területre. A furcsa tárgy az orosz sajtóvélemények szerint semmilyen földi dologra, technológiára nem emlékeztet a két méter magas, 200 kilós tárgy, amire egyik reggel bukkantak Otradnensky lakosai. A bacsapódás nyoma egyértelműen látható volt, a szakértők szerint nem csínyről van szó, csak az a kérdés, hogy valóban valamilyen Földön kívüli életforma utazóeszköze-e a tárgy, vagy űrszemét csapódott be.

A rendőrség által szigorúan őrzött tárgy belseje egyébként teljesen üreges. Jurij Bornyakov, a novoszibirszki katasztrófavédelem vezetője elmondta, az objektumot sugárzásmérővel nézték át, de nem észleltek semmit, ami aggodalomra adna okot. A polgárvédelem vezetője, Valerij Vasziljev pedig azt árulta el: a tárgy - részben - titániumból készült. A tárgyat jelenleg az orosz űrkutatási hivatal egyéb szakértők bevonásával végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!