Nagyvilág

2011.07.11. 16:14

Volgai hajóbaleset: legkevesebb 46 halott - Videó!

Megközelítőleg 200 emberrel a fedélzetén süllyedt el a Bulgária nevű hajó a Volgában, a halálos áldozatok száma minimum 46.

Megközelítőleg 200 emberrel a fedélzetén süllyedt el a Bulgária nevű hajó a Volgában, a halálos áldozatok száma minimum 46.A legfrissebb híradások szerint, legkevesebb 46 ember vesztette életét a Oroszországban történt katasztrófában. Habár több, mint nyolcvan embert már megmentettek, túlélők tucatjai után kutatnak még a mentők, ugyanakkor már most is akad olyan szerencsés, aki a kórházból is hazamehetett. Mint ahogy arról már korábban is beszámoltunk, hétfőre virradóan számos halottra bukkantak a Volgán elsüllyedt kirándulóhajó, a Bulgaria alaposabb átkutatása közben.

Egyes szakértők már a hajóbaleset okát is feszegetik, könnyen lehet, hogy túlterhelték a hajót és ez vezetett a katasztrófához. Regisztrálva 148 utas volt, a 33 fős legénység mellett, találtak további hat olyan embert is, aki ugyan a hajón tartózkodott, de regisztrálva nem volt. A CNN szerint majdnem 200 ember tartózkodott a fedélzeten. A Bulgaria felborulását egy éles kanyar okozhatta, amikor egy viharban éles fordulatot hajtott végre a Kujbisevi víztározón.

- MON -

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!