Nagyvilág

2011.07.01. 19:19

Ilyen van? Százmillió dolláros egyenleg

Az automatából 400 dollárt kikérő kliens hanyagul otthagyta egyenlegéről a cetlit, amin százmillió dollár pislogott.

Az automatából 400 dollárt kikérő kliens hanyagul otthagyta egyenlegéről a cetlit, amin százmillió dollár pislogott.Hányan szeretnének hasonló látványra elförmedni saját bankszámlájukon? Valószínűleg nincs olyan ember ezen a bolygón, aki ne látna szívesen ennyi pénzt egyenlegén. Százmillió dollár ugyanis rengeteg, nagyjából 18,2 milliárd forint.

A hanyag, vagy épp kérkedő emberke, aki otthagyta a cetlit, Wall Street egyik ATM-jéből vette fel a nagyjából 72 800 forintnak megfelelő, majdnem a magyar minimálbér értékű dollárt. Mindezek után egyenlegén $99,864,731.94 maradt. Az automatához érkező következő ügyfél megtalálta a bizonylatot és feltolta a netre.

A világháló lelkes fórumozói végül David Teppert, az 53 éves milliárdost hozták ki fő gyanúsítottnak, de mint azt ő bevallotta, 2008 óta nem használt ATM-et. - Soha nem csinálnék ilyen felelőtlenséget, hogy 100 milliót hagyjak egy bankszámlán – reagált a felvetésekre a New York-i értékesítési befektető.

Akárkié is a cetli, biztos nincsenek filléres problémái és nem zavarja a közel 500 forintos extra díj, amit a bank a pénz kivételéért számolt fel.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!