Nagyvilág

2011.07.25. 18:27

Elképesztő kegyetlenség! Szemétként dobták ki a kiskutyákat

Egy tucat ártatlan kiskutyát, mint a szemetet dobta ki kegyetlen tulajdonosuk egy szemetes konténerbe.

Egy tucat ártatlan kiskutyát, mint a szemetet dobta ki kegyetlen tulajdonosuk egy szemetes konténerbe.

A walesi Swansea városában döbbenetes dologot tette egy kutyatulajdonos: egy tucat öt hetes Staffordshire bull terriert dobott ki egy újrahasznosítható szemetek gyűjtésére kihelyezett hulladékkontérnerbe. A kölyköket valószínűleg este tehette ki a kegyetlen kutyatulajdonos, mert reggel bukkantak rájuk a járókelők. Szerencse, a szerencsétlenségben, hogy a kicsik túl gyengék voltak ahhoz, hogy elmászkáljanak a közeli forgalmas úttestre, vagy más balesetbeszélyes helyre. És az is szerencséjük volt, hogy a járókelők hamar értesítették az állatmentő szolgáltatot. Laura Simpson - annak az állatmenhelynek a vezetője, amelyik a kutyusokat magához vette - közölte, a kölyök kutyák heringként voltak bepakolva a konténerbe.

"Elképesztő, hogy valaki képest volt ilyen tettre" - hangsúlyozta - majd közöte azt is: a legyengült, súlyosan kiszáradt kutyák sürgősségi ellátást kaptak, állapotuk sokat javult, ugyanakkor testükön bántalmazás nyomai fedezhetők fel. A rendőrség eljárást indított, miközben az állatjóléti munkatársak azon dolgoznak, hogy a 12 kutyus mihamarabb szerető családhoz kerüljön.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!