Nagyvilág

2011.06.15. 16:56

Vasembernek öltözött - így ment dolgozni!

<p>Hol máshol bukkanhatna fel a valóságban az igazi Vasember, mint Kínában?!</p>

Kedvenc szuperhősének, a Vasembernek tiszteleg attrakciójával Wang Kang, aki egy egyszerű irodista. Akciója minden bizonnyal felkeltette főnöke figyelmét, hisz a 25 éves srác egyik nap, minden figyelmeztetés nélkül Vasember ruhában ment dolgozni.

Házilag barkácsolta a Vasember dresszt

A házilag barkácsolt Vasember dressz közel 82 ezer forintjába került Wangnak, aki totálisan sokkolta munkatársait, amint beérkezett az irodába: - Senkinek sem szóltam róla, mit tervezek, egy páran szó szerint lefagytak, ahogy megjelentem. Volt, aki ijedtében fel is sikított – mesélte a Robert Downey Junior főszereplésével 2008-ban bemutatott Vasember című film hatása alatt lévő Wang.

Vasember ruhában ment dolgozni

Februárban kezdte el építeni jelmezét a Vasember mániás kínai, aki nagyjából 3 hónapig dolgozott hacukán. - Sokak szerint vidám és kreatív figura vagyok és habár sose gondoltam volna, csajozásnak sem volt utolsó a megjelenésem – vallja be Wang Kang. A maszek jelmez amúgy 50 kg-ot nyom és körülbelül 10 perc amíg magára ölti az ember. Utána azonban igazi kínai Vasembernek érezheti magát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!