Nagyvilág

2011.04.14. 15:22

Okos telefonok után jönnek az okos tévék

<p>Magyarországon is bemutatta legújabb SMART TV-it a Samsung. A legújabb generációs okostévéket 3D megjelenítéssel, kábel nélküli csatlakoztathatósággal, internetkapcsolattal és új, kizárólag erre a TV-re tervezett alkalmazásokkal látták el.</p>

A modellek mind képesek számítógép közbeiktatása nélkül is az internetes tartalmak megjelenítésére, így a kedvenc weboldalak TV-re optimalizált formában olvashatók a képernyőn.
Az okostévékre a fényképezőgéptől kezdve a külső merevlemezeken, SSD-ken, blu-ray olvasókon vagy akár notebookokon át a mobiltelefonokig számtalan készülék csatlakoztatható kábellel vagy anélkül. A rajtuk tárolt tartalom akár egy okostelefon távirányítóként vagy billentyűzetként történő használatával is elérhető.

Egyes készülékek távirányítójának érintőképernyője hamarosan második TV-ként is használható, oly módon, hogy a képet a távirányítón magunkkal vihetjük a lakásunk más szobáiba is. Azok a felhasználók, akik nem érintőképernyős távirányítóval rendelkező készüléket választanak, okostelefonjukról is irányíthatják új Smart TV-jüket a megfelelő alkalmazás letöltése után.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!