Nagyvilág

2011.04.17. 19:41

Állva tombolt a közönség a falánk fiú produkcióján

<p>A kövérkés és rosszul öltözött fiú dalától leesett a közönség álla.</p>

Egészen kiszámíthatóan működnek a különböző tehetségkutatókra jelentkezők megítélése. A színpadra állás pillanatában nagyjából kialakul a közönségben egy érzés: jó, vagy rossz, avagy groteszkül vicces produkciót fog-e hallani. A meglepetés annál nagyobb, minél kevesebbet néz ki a közönség az emberből - s végül ezekből a kicsit szerencsétlen, de nagyon tehetséges versenyzőkből lesznek a legnagyobb kedvencek. Ilyen meglepetésember volt a Britain s Got Talent idei szériájába jelentkező Michael Collings, aki egy kicsit a Susan Boyle hatást hozta: a kövérkés, rosszul öltözött 19 éves informatikusként dolgozó srác, barátnőjével érkezett és a fellépés előtt elmondta: barátnőjével babát várnak, nem mellesleg az az álma, hogy világhíres legyen. Persze a szkeptikus fogadtatás nem maradt el, de a közönség arca azonnal megváltozott, ahogy a fiú először gitárja húrjai közé csapot, majd énekelni kezdett.

Nézze meg a fiú produkcióját ide kattintva >>>

Tracy Chapman Fast Car című dalával azonnal meghódította a közönséget, akik a végén felállva tomboltak, s a háromtagú zsűri - Amanda Holden, David Hasselhoff, Michael McIntyre - is lenyűgözve értékelte az informatikus teljesítményét.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!